martes, 7 de marzo de 2023

Festival Internacional de Circ Elefant d'Or, el millor circ del món es reuneix a Girona



Els festivals de la Costa Brava i Girona no s'aturen. I del 2 al 7 de març ha tornat a Girona el Festival Internacional de Circ Elefant d'Or a la Gran Carpa Camp de Mart - La Devesa. Un festival que va ja per la seva onzena edició i que porta a la ciutat , durant sis dies, el millor circ del món. Acrobàcies, salts, contorsions, espectacles de clown, equilibris... Un total de 27 espectacles protagonitzats per artistes de països com Mèxic, Brasil, Xina, Austràlia o Uzbequistan. Perfecte per gaudir en família i adaptat a tots els horaris, ja que compta amb sessions matinals, de tarda i nit. Preneu nota! 












FESTIVAL INTERNACIONAL DE CIRC ELEFANT D'ORR 

El Festival Internacional de Circ Elefant d'Or porta, des de ja fa 11 anys, el millor del circ a nivell mundial a Girona. Durant 6 dies, del 2 al 7 de març, els espectacles es van succeïnt en dues semifinals i una gran final on un jurat qualificat (aquesta edició format exclusivament per dones) escull els tres guanyadors/es i on també el públic atorga el seu propi trofeu a través del seu vot. 

Aquesta edició ha comptat amb 70 artistes de fins a 20 països i 26 atraccions inèdites, mai vistes a una pista de circ de l'Europa Occidental. Dissabte vam poder gaudir de la semifinal blava i vam vibrar amb els trapezistes Mexicans Flying Caballero i el seu quàdruple salt mortal a l'aire, els canvis de roba més ràpids del món de Duo Wizzards, les contorsions impossibles de Sophelia Skye o els ritmes de la Pampa argentina d'Argendance Company. 

El festival compta amb una zona de bar i food trucks on poder comprar begudes, xurros, crispetes i entrepans o pizza per menjar.  Zona oberta abans, durant i després de l'inici dels espectacles. 













ON MENJAR 

Si bé la cuina d'autor i els locals hipsters estan invaïnt el centre de Girona, si voleu menjar cuina catalana i a la brasa, no us podeu perdre l'Argadà. L'Argadà és tot un clàssic de la ciutat i ofereix menús  entre setmana i també el cap de setmana (28€ amb primer i segn plat, postre i beguda).

Entre la seva oferta trobareu des de calçots (en temporada) a musclos a la brasa, passant per tartar de pop o amanides variades. Entre els segons plats destaca, sobretot, la carn a la brasa (boníssima!). 








ON DORMIR 

Situat en ple centre de Girona, l'Hotel Nord 1901 4* es converteix en el refugi perfecte per visitar la ciutat i assistir al Festival Internacional de Circ Elefant d'Or. L'Hotel Nord 1901 ocupa un antic edifici històric restaurat el 2009 respectant l'essència del casc històric de Girona.

L'hotel compta amb l'únic jardí interior amb piscina al centre de la ciutat i amb habitacions elegants i comfortables. Molt recomanable també. el seu esmorzar buffet, amb embotits de la terra i, com no, xuixos de crema.  



Síguenos en Twitter y / Follow us on Twitter and Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Todas las imágenes , asi como las composiciones fotográficas (excepto especificadas) son propiedad de este blog. Si quieres usar alguna de estas imágenes pide permiso ( laflorinatablog@gmail.com ) y cita la fuente (este blog).


Paperblog