viernes, 10 de marzo de 2023

Black Music Festival, la música negra inunda Girona



L'activitat cultural a les comarques gironines no s'atura i aquest mes de març, des de divendres passat i fins el dia 26, la música negra serà la protagonista un any més de l'oferta musical gironina de la mà del Black Music Festival. Així que si teniu previst visitar la ciutat de Girona o sou fans d'aquest tipus de música, no perdeu l'ocasió de veure de prop i en petit format grans espectacles com el concert de The Main Squeeze del qual vam gaudir nosaltres divendres passat a la Sala Mirona. Preneu nota! 









BLACK MUSIC FESTIVAL 



Divendres passat The Main Squeeze  van donar el tret de sortida a una nova edició, la 21a, del Black Music Festival. Amb una Sala Mirona plena a vesar, els nord-americans van fer la que ha estat i serà la seva primera i única actuació a Europa aquest any i van oferir 90 minuts impecables dels seus grans hits. Això però, només ha estat el principi, ja que el Black Music s'allarga fins el 26 de març i compta amb un cartell de luxe. Entre els concerts més destacats d'aquesta edició trobem, a l'Auditori de Girona, els de Lady Blackbird (16 de març - entrades exhaurides) i The Temptations (25 de març), en el que serà l'únic concert del grup a l'Estat. 


Un dels plats forts d'aquest BMF serà el Hip Hop al Parc, la jornada de música urbana, que el 25 de març durà al parc Central de Girona les actuacions de Sr Oca, Las Ninyas del Corro i Metro. El raper gironí, un dels components de Geronación, és a punt de treure material nou després de més d’una dècada de silenci i setze anys després de la dissolució d’una formació que va ser tot un referent de l’escena urbana a l’Estat. 


 L’altra gran cita oberta a tothom erà el ja clàssic Black Music Pícnic, el 26 de març al parc del Migdia. Aquest any comptarà amb Rock per Xics, la Black Music Big Band i la cantant barcelonina Monique Makon acompanyada de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics, que presentarà l’espectacle Back to Amy, el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band de l’Estat.





















QUÈ FER 

Visita guiada per la ciutat de la mà de Girona Turisme. Si ja hi heu estat altres vegades per la ciutat, us recomanem visites més específiques i peculiars, com la que vam fer nosaltres, centrada en establiments amb encant i arquitectura contemporània. Aquesta ruta ens va permetre descobrir elements modernistes i noucentistes desconeguts fins ara per nosaltres i edificis tan bonics com la Farinera Teixidor, de Rafael Masó. 











ON DORMIR 

Situat en ple centre de Girona, l'Hotel Nord 1901 4* es converteix en el refugi perfecte per visitar la ciutat i assistir al Festival Internacional de Circ Elefant d'Or. L'Hotel Nord 1901 ocupa un antic edifici històric restaurat el 2009 respectant l'essència del casc històric de Girona.

L'hotel compta amb l'únic jardí interior amb piscina al centre de la ciutat i amb habitacions elegants i comfortables. Molt recomanable també. el seu esmorzar buffet, amb embotits de la terra i, com no, xuixos de crema.  



Síguenos en Twitter y / Follow us on Twitter and Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Todas las imágenes , asi como las composiciones fotográficas (excepto especificadas) son propiedad de este blog. Si quieres usar alguna de estas imágenes pide permiso ( laflorinatablog@gmail.com ) y cita la fuente (este blog).


Paperblog