miércoles, 27 de julio de 2022

Sons del Món, la música, la gastronomia i el patrimoni històric es fusionen a Roses


Roses ha estat la següent parada dins el nostre tour estival pels Festivals Costa Brava Girona. Allí, divendres passat es va inaugurar la divuitena edició del festival Sons del Món, tot un clàssic ja dels concerts d'Estiu a la Costa Brava que es perllongarà fins el proper 7 d'agost. Així doncs, música, gastronomia i patrimoni històric i arquitècnic es tornen unir aquest estiu a la Ciutadella de Roses. L'edició d'enguany ha arrencat de la mà de l'argentí Andrés Calamaro però encara sou a temps de gaudir d'aquest festival! 



















FESTIVAL SONS DEL MÓN 

La divuitena edició del festival Sons del Món ja està en marxa. Es va inaugurar divendres passat de la mà d'Andrés Calamaro, un concert on va l'argentí va repasar els seus grans èxits i  va fer vibrar els i les assistents. Flaca, Estadio Azteca, Sin Documentos... Calamaro no va oblidar cap dels seus hits i, per tant, l'èxit estava assegurat i va resultar inqüestionable. A Calamaro el va seguir l'endemà Ben Harper i diumenge els Gipsy Kings. 

Però aquí no acaba la cosa... fins el 7 d'agost la bona música i un ambient immillorable inundarà el jaciment arqueològic de Roses. Des de noms de renom internacional com Al McKay Earth Wind & Fire Experience (5 d'agost) fins a grans noms del panorama espanyol com Robe (6 d'agost), passant per God Save The Queen (29 de juliol), la banda tribut de Queen. 

 Com a gran novetat d'enguany, Sons del Món ha organitzat diversos concerts de format doble. Amb aquesta proposta, el festival vol servir per impulsar artistes emergents, els quals combinarà amb altres de consolidats. D'aquesta manera, Sara Roy actuarà abans d'Álvaro Soler el 30 de juliol, Pol Batlle i Rita Payés animaran l'ambient abans d'Oques Grasses (31 de juliol) i Suu farà el mateix previ a Els Catarres el 4 d'agost. 

 A més, com a incorporació de darrera hora, Sons del Món ha programat un concert de cloenda especial, Eufòria, que comptarà amb 5 dels concursants del programa de TV3: la guanyadora Mariona, Triquell, Edu, Scorpio i Llum. Aquesta actuació presentarà cadascun dels artistes per separat, acompanyats per la seva pròpia banda. A més, hi haurà col·laboracions sorpresa i la presentació inèdita de temes propis de cada artista. 

I com a recomanació final: no us perdeu el village. Obre dues hores abans del concert i disposa de food trucks, barres de beguda i dj per amenitzar la vesprada i la festa posterior. El village obre a les 20h i continua obert després dels concerts fins les 2h. Festa assegurada! Si no disposeu d'entrada per al concert, al village es pot entrar pagant 5 euros. I entrant al village o al concert, a més, podeu visitar també la Ciutadella. Millor pla impossible, no?  




































ON DORMIR 

Si visiteu Roses, ja sigui per assistir al Festival Sons del Món o per gaudir de les seves platges i la seva oferta gastronòmica i d'oci, no dubteu en allotjar-vos a l'Hotel & Spa Terraza. Ubicat al Passeig Marítim, just davant de la platja i amb una zona ajardinada per prendre el sol, el Terraza és un hotel familiar amb història, ja que va ser inaugurat al 1935, i ofereix les millors vistes al Mediterrani i el màxim comfort. A més, es troba just davant també de la Ciutadella de Roses. 

L'hotel compta amb un spa ubicat a la 5a planta, amb vistes al mar i a la ciutadella. D'aquesta manera, et pots relaxar a la piscina i el jacuzzi exterior mentre gaudeixes d'unes vistes d'excepció al Mediterrani. 


Síguenos en Twitter y / Follow us on Twitter and Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Todas las imágenes , asi como las composiciones fotográficas (excepto especificadas) son propiedad de este blog. Si quieres usar alguna de estas imágenes pide permiso ( laflorinatablog@gmail.com ) y cita la fuente (este blog).


Paperblog