miércoles, 3 de agosto de 2022

Festival Castell de Peralada, una cita imperdible per als amants de la clàssica



I de Begur, a Peralada, on un any més s'està celebrant un altre dels clàssics dels Festivals Costa Brava Girona de l'estiu. Adreçat a un públic més madur, el Festival Castell de Peralada està centrat en la lírica - clàssica i la dansa i porta, a la Costa Brava, grans produccions internacionals. Més enllà de les actuacions, a més, el recinte magnífic del Castell de Peralada es vesteix de gal·la per a l'ocasió, oferint una proposta gastronòmica de primer nivell.. 










FESTIVAL CASTELL DE PERALADA 

Dissabte passat vam poder gaudir de l’òpera ‘Nabucco’ de Verdi, produïda pel Teatro Real de Madrid, dins el Festival Castell de Peralada.  El Festival, centrat en la lírica - clàssica i la dansa, aquest any ha acollit actuacions com les de Joan Manuel Serrat o Monica Belucci, i continua en marxa fins el 8 d’agost. Sonya Yoncheva (2 d’agost), La nit de Josep Carreras (3 d’agost), Lise Davidsen i Lucas Vidal (4 d’agost), Ermonela Jaho (5 d’agost) i Carlos Acosta (6 d’agost). 

El Festival compta amb un village, Els Jardins del Festival, on menjar algun entrepà i beure, però la seva proposta gastronòmica va molt més enllà. El restaurant Castell de Peralada, guardonat amb 1 Estrella Michelin; Shiro by Paco Pérez, plats japonesos, vietnamites, tailandesos o coreans funcionats amb ingredients mediterranis; restaurant Celler 1923, on gaudir de la gastronomia tradicional catalana i dels vins Perallada; L’Olivera by Paco Pérez, ubicat a l’Hotel Peralada, que ofereix cuina contemporània; i per últim la proposta més especial, creada en especial per al Festival, El Mirador del Festival by Paco Perez, una gran terrassa mediterrània perfecta per gaudir d’una nit màgica d’estiu.  El Mirador ofereix un menú de 58€ que inclou entrant, plat principal, postre, vins, aigua i cafè. Perfecte per sopar abans de l’actuació.


















ON DORMIR 

L'Hotel Peralada Wine Spa & Golf es converteix en el refugi perfecte on allotjar-vos si visiteu la zona i voleu assistir al Festival Castell de Peralada. En aquest sentit, l'hotel disposa d'un transfer per anar i tornar del festival els dies d'actuació. 

L'hotel, de 5 estrelles, es troba situat en un espai únic, envoltat de naturalesa i de tranquil·litat. Disposa de 64 habitacions d'aires moderns i ambient relaxat, pensades per al descans de qui les visita. També compta amb piscina exterior, camp de golf, bodega pròpia, spa i una experiència gastronòmica d'autèntic luxe amb el restaurant L'Olivera, capitanejat pel xef Paco Pérez. 

Tots els serveis anteriorment anomenats són rematats, a més, amb un servei atentísim, agradable i amable, que et fa sentir com a casa. 

 












QUÈ VISITAR 

Si passeu per Figueres o sneu ben a prop, el Museu Dalí resulta parada obligatòria. El geni empordanès va crear aquest museu cuidant tots els detalls i aquí es mostra la seva essència més pura. De fet, es diu que va ser la seva última gran obra. Entrades a partir de 15 euros. 

 

















ON MENJAR 

Per viure una experiència completament daliana, res millor que dinar o sopar en un restaurant on ell sempre hi feia parada quan estava Figueres: el restaurant Duran. Ben a prop del Museu, el restaurant ofereix cuina tradicional catalana amb un servei excel·lent. Disposa d'un menú de 28€ que inclou primer plat, segon plat, postre, agua i copa de vi. A més, a la planta de sota, anant cap al lavabo, trobareu manuscrits de Gala i dibuixos de Dalí. 

Síguenos en Twitter y / Follow us on Twitter and Facebook

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Todas las imágenes , asi como las composiciones fotográficas (excepto especificadas) son propiedad de este blog. Si quieres usar alguna de estas imágenes pide permiso ( laflorinatablog@gmail.com ) y cita la fuente (este blog).


Paperblog